Rubriky
Tábor

Tábor 2020 a omezení počtu účastníků

Tábor jako takový začíná za více jak 5 měsíců, ale pro nás, vedoucí, již v podstatě začal. S obměněným týmem vedení vymýšlíme, jak tábor, který povedeme poprvé, udělat co nejlepší. Už teď můžeme říct, že letošní tábor bude v mnohém jiný, než ty předchozí. Výraznou změnou je určitě změna termínu, která nám umožní, abychom si podstatnou část táborových staveb postavili sami. Také se obměňuje (a omlazuje) vedení, což přinese řadu nových nápadů. Další změnou, která se dotkne vás, dětí i rodičů, je omezení počtu účastníků. Tento krok považujeme letos za nevyhnutelný a dospěli jsme k němu z několika důvodů.

Většina vedoucích, které si pamatujete z minulých let, odchází z aktivního vedení oddílu (na táboře i výpravách se určitě ukážou, nebojte) a jejich roli přebírá již zmíněný nový tým. Ten bude kapacitně, ale hlavně zkušenostmi, menší. Věnujte proto, prosím, následujícím bodům zvýšenou pozornost. Pro účast na táboře je nutné splnění všech podmínek.

  • účast je povinná na celém táboře (3 týdny pro skauty, 14 dní pro vlčata), pozdější příjezdy či dřívější odjezdy z tábora nebudou možné
  • přihláška na tábor musí být odevzdána do konce dubna 2020
  • platba tábora musí proběhnout do konce května 2020
  • účastník tábora musí vlastnit skautský kroj
  • zájemce o tábor musí být aktivní v oddílovém životě (účast na schůzkách a výpravách)

Předběžný přihlašovací formulář na tábor je nezávazný, ale pokud máte o tábor zájem, prosím vyplňte jej do konce února. Pomůže nám mít ve věcech větší přehled.

Předběžné informace o táboře:

Datum tábora: 4.–25. 7. 2020 pro skauty a 11.–25. 7. pro vlčata

Místo: střediskové tábořiště v Kdousově
Vedoucí: Jakub Dvořák – Dubínek
Zástupci vedoucího: Mirek Havránek a Matěj Kadlec
Kuchyně: Matěj Kadlec
Členové vedení: Kevin, Čtverec, Martin, Vanad, Google a další

Děkujeme za pochopení, jménem nového vedení tábora Dubínek (606 202 744, dubinek@skaut.cz)