Rubriky
Poznámka Pozvánky na události

Nový skautský rok

Prázdniny se chýlí ke konci, čímž zároveň vrcholí přípravy nového skautského roku.

Zahájení proběhne tradičně formou oddílové schůzky. Letošní první oddílovka proběhne ve středu 2.9. od 17.00 do 18.30 (pozor, oproti minulým letům končíme o půl hodiny dříve) na klubovně. Bude zaměřena spíše na hry, seznámení se a oficiální zahájení roku. Druhá oddílovka se koná o týden později – 9.9. Ta bude mít spíše organizační charakter. Budou rozdány Čáry vlka (oddílový časopis), zveřejníme plán akcí na pololetí a taky proběhne finální rozdělení do družin.


Ve své činnosti budou tradičně pokračovat dvě vlčecí družiny: Čápi a Káňata a dvě skautské: Rysi a Vlci. Navíc se letos otvírá nová třetí skautská družina.
Celkové schéma družin tedy bude následující:

  • Čápi – vlčata, pondělí 17.00–19.00
  • Káňata – vlčata, středa 17.00–19.00
  • Rysi – skauti, středa 17.00–19.00
  • Vlci – skauti, čtvrtek 17.00–19.00
  • Třetí skautská družina – pondělí, nebo čtvrtek

Jelikož naši rádcové ještě čekají na rozvrhy že školy, může se stát nějaká změna, ale uděláme vše pro to, aby to pro Vás bylo co nejpřijatelnější. Zároveň upozorňujeme, že chceme v každé družině (z kapacitních důvodů a také, abychom ke klukům mohli přistupovat individuálně) maximálně 10 členů.
A ještě pro připomenutí – na nabírání nových členů máme STOPSTAV. Bohužel nepřijímáme další členy, ani sourozence či spolužáky členů stávajících.

Všechny Vás zároveň prosíme o vyplnění následujícího dotazníku. Pod odkazem najdete několik otázek, které nám pomohou lépe začít nový skautský rok.

V odpovídajících sekci webu již najdete fotky z tábora a také proběhla aktualizace kontaktů související se změnou vedení.