Rubriky
Nezařazené

Rychta 16.−19. 12. 2021

Ahoj, rádi bychom vás pozvali na Rychtu, naši tradiční vánoční výpravu. Na parádní skautské základně v Domašově nad Bystřicí společně zažijeme takové předčasné skautské Vánoce, naplněné pohodou, kamarádstvím, zábavou, dárky a samozřejmě spoustou tradičních „rychtových“ aktivit.

Specialitou Rychty je také to, že na ni odjíždíme už ve čtvrtek, takže si prosím zkuste zařídit v pátek omluvenku ze školy. Pokud by s tím byl nějaký problém, tak samozřejmě můžete po individuální domluvě (přes email: vedeni94@skaut.cz) za námi přijet i v pátek. Doufáme ale, že takových případů bude co nejméně a Rychtu si tak užijeme celou společně.

Také bych chtěl připomenout, že na letošní Rychtu je bohužel kvůli koronaviru potřeba negativní PCR test, pořízený max 5 dní před začátkem akce. Potvrzení o testu buď doneste na místo srazu, nebo jej nahrajte v pdf do této složky.

Sraz: 16:45, Hlavní nádraží
Návrat: 12:05, aut. nádraží u hotelu GRAND
Cena: 750,- Kč (výprava je dotována střediskem)
S sebou: Teplé oblečení, pevné boty, spacák, karimatku, přezůvky, osobní hygienu, láhev na pití, lopatu/igelit/prostě něco na sáňkování, cukroví od maminky, jídlo na čtvrtek a buchty na páteční snídani, stezku, alespoň 1 dárek pro anonymního kamaráda, dárků pro ostatní kolik unesete, pokroutky pro zvířátka (mrkve, jablka, ořechy, apod.), kroj (na sebe na cestu)

Přihlašovací formulář (vyplňujte do 14. 12.): 
Případné dotazy prosíme směřujte ideálně na e-mail vedeni94@skaut.cz

Těší se na vás Mirek (774 501 034), Vanad (608 968 348) a samozřejmě i spousta dalších vedoucích našeho oddílu.