Rubriky
Nezařazené

Tábor 2022

Odjezd na tábor

Letos máme opět zajištěnou cestu soukromým autobusem. Sraz bude u autobusové vozovny Slatina, 2. 7. v 9:00. Parkování aut je možné např. u blízkého supermarketu Lidl. Vlčata budou odjíždět o týden později hromadnou dopravou, sraz v 11:15 u vchodu na 5. a 6. nást. Hlavního nádraží.

 

Příjezd z tábora

Z tábora se vrátíme v sobotu 23. 7. okolo 14:00, opět k vozovně Slatina. Čas případně upřesníme podle aktuální situace.

 

Předávání zavazadel

Všechny věci, kromě malého batohu s věcmi na cestu autobusem, se odevzdávají den před táborem, tj. 1. 7. 2021 v garáži na adrese Na Lukách 25 (jako každý rok) mezi 18:00 a 19:00. Vše bude dalšího dne převezeno hromadně na tábořiště (transport zavazadel je v ceně tábora). Věci by proto měly být dobře zabaleny v kufru a velkém turistickém batohu, který na táboře bude také každý potřebovat. V tento den odevzdávají zavazadla i vlčata! 

 

Potřebné dokumenty

Na srazu v den odjezdu každý odevzdá důležité dokumenty a kopii kartičky pojištěnce.

 

  • Posudek o zdravotní způsobilosti dítěte. Je ke stažení na našich stránkách a musí jej potvrdit lékař. Platí potom na rok na všechny tábory i školy v přírodě.

 

  • Prohlášení o bezinfekčnosti. Je ke stažení na našich stránkách a vyplňuje jej rodič dítěte s podpisem dne odjezdu na tábor.

 

  • Kopii kartičky pojištěnce. Kromě potřebných dokumentů je na srazu třeba zdravotníkovi tábora předat léky, pokud nějaké váš syn pravidelně užívá a upozornit na případné zdravotní potíže.



Poštovní adresa tábora

(max. jeden balík na osobu na tábor)

 

Tábor 94. BO Junáka

 

Jméno, příjmení, přezdívka

 

Poste restante Jemnice

 

675 31

Dokumenty týkající se tábora naleznete zde. Pokud máte další dotazy, neváhejte se na nás včas obrátit.