Rubriky
Nezařazené

Rychta 14. – 17. 12. 2023

Nazdar kluci. Na naši tradiční Vánoční výpravu se skvělou skautskou i adventní atmosférou se společně vydáme na netradiční lokalitu –  do města Miletín v Královéhradeckém kraji. Po vaší zpětné vazbě z minulého roku jsme se rozhodli změnit základnu,  na sice vzdálenější, ale velkou a s hezkým okolím.

Abychom si vše stihli užít naplno, výprava začíná už ve čtvrtek večer. Zkuste si na pítek zařídit omluvenku ze školy, rádi vám případně dodáme potvrzení se skautským razítkem. Pokud by někdo nemohl jet už ve čtvrtek, napište, a domluvíme se na podrobnostech. 

Sraz: ve čtvrtek 14. 12. v 15:15 na Hlavním nádraží (ideálně nalevo od vstupu v hale)

Návrat: v neděli 17. 12. v 15:20 na Hlavním nádraží

Cena: 1200 Kč, platit se bude na místě srazu

S sebou: kroj a šátek (ideálně už na sebe na cestu), teplé oblečení na ven, nepromokavé pohorky, rukavice, čepici, přezůvky, karimatka, spacák, láhev na vodu, menší batůžek na výlet, věci osobní hygieny, ešus, příbor, hrníček, uzlovačka, jeden anonymní dárek, libovolný počet dárků pro kamarády (buďto už zabalené nebo balicí papír s sebou), jestli už máte napečeno, tak nějaké cukroví, nůž, baterku, pokroutky pro zvířata (staré mrkve nebo ovoce, rozhodně ne pečivo, zeleninu vemte takovou, co vám už leží doma, netřeba kupovat čerstvou), jídlo na čtvrteční večeři a buchty na páteční snídani.

Na Rychtu se prosím přihlaste v následujícím formuláři, nejpozději do 10.12. do 18:00!

Těší se na vás Vanad (608 968 348‬)Štěpán (775 251 325)